Shoots by Vanes

Fotoshoot vanuit de lucht

Ben je benieuwd hoe de wereld er vanuit de lucht uitziet en wil je wel eens foto’s maken vanaf die zijde? Wil je wel eens weten hoe de Euromast er van boven uit ziet of wil je wel eens een kijkje nemen boven Amsterdam? Dan is het aan te raden om een helikoptervlucht te maken. Ervaar je woonomgeving van bovenaf. Door middel van een helikoptervlucht boven een gewenste plek, verken je ook de omgeving eens vanaf een andere kant.

Unieke ervaring om nooit meer te vergeten en vast te leggen op foto!

Een helikoptervlucht is totaal wat anders dan een ‘normale’ vlucht in een vliegtuig. Het is echt een belevenis op zich. Dat komt omdat je vanuit de helikopter beter zicht hebt, en de snelheid een stuk lager ligt. Daardoor kun je jouw favoriete plek eens goed van boven zien. Wil je meer weten over deze unieke ervaring en een helikoptervlucht maken? Neem dan zeker een goede camera mee om alles vast te leggen wat je maar wilt!

Kwaliteit, veiligheid en de laagste prijs

Er zijn drie belangrijke uitgangspunten als het gaat om een helikoptervlucht boeken:

Veiligheid

Zonder veiligheid geen vlucht. Dat wordt bereikt door de juiste vergunningen, de beste piloten en de modernste helikopters. Kijk dus bij een gerenommeerd bedrijf voor zo’n vlucht.

Kwaliteit

Een ander belangrijk uitgangspunt is de kwaliteit die geleverd wordt. Dat begint op het moment van kennismaking tot aan het verlaten van de helikopter. Je wilt natuurlijk wel de kans krijgen om het perfecte plaatje te schieten!

Laagste prijs

Dezelfde of lagere prijzen dan ergens anders. Dat is het derde uitgangspunt. De beste prijs garantie wordt hierdoor gegeven. Zo hou je wellicht nog wat geld over om het nog eens te doen of jouw favoriete foto vanuit de helikopter af te laten drukken in groot formaat voor boven de bank bijvoorbeeld.

Helikoptervlucht bestellen

Wil je ook een unieke ervaring meemaken? Kies dan voor een helikoptervlucht boven een van de andere steden/gebieden in Nederland. Een helikoptervlucht zal altijd in je geheugen gegrift blijven. Het is namelijk een geweldige ervaring, waar je nog lang over na zult praten.

Foto’s zeggen veel over jou

Fotografie wordt vaak gezien als een expressie, maar wat kan door middel van foto’s worden uitgedrukt? Een foto kan gevoelens en passies over de wereld uitdrukken en een emotie en gedachte creëren in de geest van een toeschouwer. Een foto kan iemand helpen zich...

Fotografische kunst

Veel mensen vragen zich af hoe het is om een kunstenaar te zijn, en of de beste manier om kunst te maken is om je eigen stem te gebruiken, iets van jezelf te delen. Je komt meer te weten over het werk en de kunstenaars van het Living & Creating Spaces Project van...

3 cadeautips voor de feestdagen

December is een feestelijke maand waarin veel cadeautjes gegeven worden. Eerst tijdens het Sinterklaasfeest en daarna volgen natuurlijk de kerstdagen en oud en nieuw. Deze dagen staan bij de meeste van ons in het teken van het verwennen en verassen van familie,...